Ballina Restoranti Vendosja Lokacioni Kontakto

Forma Kontaktuese

Vini re! Komenti është i kufizuar max 500 shkronja.
Shkronja të pa shenuara:

Emaili juaj nuk ësht i domosdoshëm, nëse nuk doni që t'ju kontaktojmë.

 

Motel Safari Smrekonicë

Motel Safari

Smrekonicë Vushtrri

Republika e Kosovës

Tel. +383 (0) 45 333 200

Email. info(at)motelsafari.eu

Vendosni Motel Safarin në faqën tuaj duke kopjuar dhe vendosur linkun e më poshtëm aty ku ju dëshironi që të shihet.
<a href="http://www.motelsafari.eu/" target="_blank"><img src="http://www.motelsafari.eu/images/MotelSafari.jpg" width="239" height="170" border="0" />