Ballina Restoranti Vendosja Lokacioni Kontakto

Mirësevini në Motel Safari

Moteli është i ndërtuar në Smrekonicë (Vushtrri) buzë magjistralit Prishtinë - Mitrovicë. Ky objekt është një motel me të gjitha pajisjet moderne dhe shërbim të një standardi të lartë. Çdo dhomë posedon TV dhe banjo të dekoruar me pllaka qeramike të kualitetit të lartë. Moteli ka parking të mjaftueshëm si dhe siguri maksimale 24h.

Ju lutemi, na informoni nëse planifikoni që qëndrimi juaj të zgjasë më shumë se 24h.

Me të arritur, ju lutemi, ndaloni që të shijoni ndonjë pije freskuese dhe mikpritjen tonë para se t'u percjellim në dhomën tuaj.

Nëse dëshironi të na kontaktoni, vetëm urdhëroni dhe bëni këtë duke përdorur faqen e kontaktimit.

Ju mirëpresim.

Motel Safari Smrekonicë